از سامانه فودمك بیشتر بدانید


سونامی فن آوری اطلاعات و ارتباطات بزودی تمامی واحد های صنفی سنتی گرا را به نفع مصرف کننده نهایی حذف خواهد نمود .

دیروز دیجی کالا ، دیوار ، اسنپ و ... هر سه با حذف هزینه های سر سام آور تأسیس فروشگاه و شعب متعدد منجر به کاهش قیمت نهایی محصول به نفع خریدار شده اند .

و امروز فود مک با دقت نظر به دنبال شناسایی و معرفی آشپزخانه هایی است که ضمن رعایت قوانین نظام صنفی و بهداشتی, بدون تحمیل هزینه های سربار خود در پی ارائه غذایی مرغوب و مطلوب به شهروندان هستند .

زیربنای اقتصادی فود مک براساس حذف هزینه های زائد آشپزخانه ها بنا گردیده است . یک آشپزخانه در طول ماه با 6 عنوان هزینه مواجه می باشد .

1-هزینه تأمین مواد اولیه

2-هزینه پرسنل طبخ

3- هزینه پیک

4-هزینه پرسنل سفارشات و فروش

5-هزینه اجاره واحد تجاری

6-هزینه تبلیغات

بدیهی است که مجموع این شش عنوان هزینه از جیب مشتری پرداخت می شود .

فود مک ضمن تأئید و تأکید بر هزینه های ردیف 1 و 2 و3 با حذف هزینه های ردیف 4 و 5 و 6 به دنبال کاهش قابل توجه بهای تمام شده غذا می باشد . یعنی کاهش قیمت غذا ضمن حفظ کیفیت محصول و حفظ سود منطقی آشپزخانه .

ما برای موفقیت و افزایش کیفیت خدمات به همراهی شما نیازمندیم .

اگر از طریق این سرویس اقدام به تهیه غذا نمودید خواهشمندیم :

1-در صورت عدم رضایت مراتب را از طریق 36040001-051 به ما اعلام نمایید . فود مک وابسته به هیچ آشپزخانه ای نیست

بقاء و ارتقاء فود مک وابسته به رضایت مشترکینش می باشد . پس موضوع اعلام شده از جانب شما را بعنوان یکی از حق و حقوقات مسلم خود از آشپزخانه مطالبه خواهد نمود .

2-در صورت حصول رضایت ، با معرفی فود مک به دوستان خود ما را در اجرای این امر خطیر یاری فرمائید .

در نهایت دقت داشته باشید از قدیم گفته اند که هیچ ارزانی بی دلیل نیست .

ما هم موافقیم :

ارزانی یا به دلیل کاهش کیفیت است یا به دلیل کاهش هزینه های جاری و ما دومین دلیل را برگزیدیم .


© 2017 Food Mac. All rights reserved | Design by Food Mac